15 nov. 2007

Extraterestrii sunt atrasi in Romania de alimentatia sanatoasa



Acum cateva saptamani va spuneam de teoria hibridizarii si teoria sexelor in cadrul relatiilor extraterestre. Astazi am sa va dovedesc ca extraterestrii vin in Romania din alte motive. Am acumulat si niste noi dovezi de necontestat despre vizitele extraterestrilor in Romania in ultima saptamana...

E foarte ciudat cum speciile extraterestre se opresc doar asupra unor zone pe care le viziteaza in mod regulat... S-au facut tot felul de asocieri cu privire la vizitele extraterestrilor pe teritorii insa speculatiile generale sunt ca extraterestrii viziteaza fie situri istorice fie civilizatii cu ajutorul carora se pot procrea... Unii specialisti le numesc general civilizatii sanatoase.


Civilizatiile sanatoase sunt definite prin modul de viata dar in primul rand alimentatie. De ce cele mai noi vizite extraterestre se intampla pe continentul batran si nu in SUA? Daca ajungem sa vorbim de alimentatia americana vom ajunge la aceeasi concluzie cum ca acestia mananca eronat. Au o gramada de cazuri de obezitate si sa nu mai vorbim de hainele care incep de la M in Europa. In Europa in schimb, se urmareste o alimentatie mai usoara lipsita de carbohidrati. In Romania lanturile de fast-food au ajuns mult mai tarziu decat au ajuns pe intreg teritoriul Statelor Unite. Sa fie aceasta un prim motiv pentru care extraterstrii viziteaza tot mai mult Romania? Da. Noi mancam sanatos de cand ne stim, suntem o civilizatie sanatoasa. Extraterestrii ne viziteaza tot mai des iar activitatea acestora in ultima saptamana s-a intensificat drastic.

Pe teritoriul Romaniei au aparut in ultima saptamana trei semne identice in trei locatii diferite - Calinesti, Campina si Mihailesti. Zone in care nu gasim lanturi de fast-food iar oamenii se hranesc foarte sanatos. Nu stiu daca e vorba de rapiri... Ma intreb... Orice sceptic poate fi contrazis. E imposibil ca trei semne identice sa apara in locuri diferite din trei zone diferite din tara, IDENTICE. Nu se poate, nici o mana de om nu poate face asa ceva.

E incredibil dar trebuie sa vedeti despre ce vorbesc. Am cautat atent pe Youtube insa le-am gasit concentrate intr-un singur articol pe un site... Sper ca autorul de blog sa ne lamureasca pana la urma.

http://conspiratie.blogspot.com



Suntem o civilizatie sanatoasa oricine ce ar zice. Asta ne face un subiect mai mult decat interesant pentru civilizatiile extraterestre... Acum nimeni nu mai poate nega.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mai fata... unde erai pana acum? stiam eu de ce nu mananc hamburgeri... cred ca simteam undeva in strafundul meu ca e periculos... cine stie... poate ma furau si pe mine extraterestrii tai :)) ... dupa cum spunea o prietena ... eu imi odihnesc valiza (sau "I rest my case" ... pentru cunoscatori :))

Anonim spunea...

doamna loredana,subiectul abordat de dumneavoastra e f interesant si as vrea sa stiu cit mai multe referitor la experienta pe care ati trait-o.
referitor la ceea ce spuneti despre baza 86 aeriana imi permit sa va corectez mai ales asupra locatiei indicate de dumneavoastra pe harta
si ptr linistea dumneavoastra va asigur ca baza 86 e departe de a fi comparata cu area 51
va spun asta cu certitudine,deoarece sunt pilot in aceasta baza de 10 ani
daca doriti sa discutam mai mult ma puteti contacta pe dan_moise_ro@yahoo.com

Anonim spunea...

permiteti sa va corectez. se pare ca aceste semne ciudate au aparut in mai multe zone ale tarii. (eu am gasit 4 pana acum) inca nu se cunoaste natura originii lor sau semnificatia acestora. fenomenul este intr-adevar inexplicabil insa alimentatia nu cred ca are nici o legatura... oricum cel din Fetesti este foarte aproape de zona la care va referiti.