2 nov. 2007

Urme de extraterestrii in Miorita

Am ajuns la concluzia ca extraterestrii trebuie sa fii vizitat teritoriul tarii noastre inca din strabuni. Nu as avea cum sa dovedesc asta cu dovezi istorice desi anumite izvoare istorice din vremea lui Vlad Dracul sugereaza cate ceva despre draci si pagani in asociatie cu unele tari a caror emitologie nu a fost inca cercetata.
Ca sa nu va mai incurc cu limbaje stiintifice, vreau sa spun decat despre basmul Miorita. Nu stiu cat de la curent sunteti voi cu extraterestrii si rapirea de animale, insa studiile au aratat ca cele mai rapite animale de catre extraterestrii sunt vacile si oile. Totodata stim cu totii ca animalele simt mult mai usor prezenta unor corpuri sau energii straine pe care oamenii nu le simt… Pesemne, mioara de aceea nu mai manca –“de trei zile-ncoace/iarba nu-ti mai place/gura nu-ti mai tace.”.
Mioara reuseste in modul caracteristic mioritic, sa-si anunte stapanul de prezenta alienilor. Desigur toate aceste lucruri sunt marcate de versuri marcante. Ciobanul, stapanul mioarei, acceptandu-si soarta o data aflata de la mioara, pune la cale impreuna cu mioara ascunderea, deci conspiratia extraterestra.
Ciobanul avea sa intre in contact cu extraterestrii iar disparitia lui avea sa fie musamalizata prin intermediul complicelui – oaia… Uitati-va la versuri si spuneti-mi daca nu am dreptate:

“Vantul cand a bate/ Prin ele-a razbate/S-oile s-or strange/Pe mine m-or plange.” – Acesta este doar una din parafrazarile evidente prin care e cert ca oile, conform si studiilor extraterestre de altfel, erau déjà obisnuite cu rapirea de catre extraterestrii si prin instinct de autoconservare se strangeau in acelasi loc pentru a se autoconserva. De aceasta data insa, oile avea sa se salveze pentru ca extraterestrii aveau sa-l fure pe cioban.

Si povestea continua astfel….

“Iar tu de omor/ Sa nu le spui lor/ Sa le spui curat/ Ca m-am insurat.” – Asta e prima dovada a conspiratiei extraterestre din folclorul romanesc.”

“Cu o mandra craiasa/ A lumei mireasa/ Ca la nunta mea/ A cazut o stea” – Craiasa … Nu va suna familiar “mother ship”? La noi craiasa e un fel de putere atotfacatoare, un organism fantastic. Cat despre “a cazut o stea” va pot arata cate material vreti cu OZN-uri care arata ca si cometele… Si e normal pentru ca la intrarea in atmosfera interactioneaza cu oxigenul si iau foc… Ati vazut sigur decolari de rachete si stiti la ce ma refer… Se poate chiar mai clar de atat?

Miorita avea sa ascunda de toata lumea adevarul. NU avea sa spuna nimanui unde a disparut ciobanul care de fapt a plecat cu o craiasa, a carui nuni erau soarele si luna… ce a cazut ca o stea.

Niciun comentariu: