13 nov. 2007

Homosexualitatea - progresul civilizatiilor

O teorie a sexului extraterstru vorbeste de hibridizarea acestora cu oamenii pentru crearea rasei perfecte, rasei pure. S-au certificat anumite acte sexuale intre oameni si extraterestrii, iar oamenii de stiinta confirma ca dezvoltarea rasei extraterestrilor in urma hibridizarii este alarmanta.

De asemenea in ultimii ani, anumiti oameni de stiinta au analizat comportamentul si aspectul extraterestrilor. Se pare ca acestia au preluat foarte multe trasaturi masculine si tot mai putin feminine... NU ma refer la lucruri fizice, pentru ca fizicul conteaza doar pe Pamant. Intr-o lume superioara, fizicul nu inseamna nimic decat un simbol al procreeari si nicidecum al placerii.

Pentru ca existenta unor trasaturi feminine la extraterestrii este aproape inexistenta, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca homosexualitatea ar putea fi progresul civilizatiei.

Unii oameni de stiinta afirma ca homosexualitatea ar putea fi sexualitatea preferata de extraterestrii si considera ca dezvoltarea accelerata a acestei rase poate fi pusa si pe seama acestui aspect.

E o teorie deosebit de interesanta si ma gandesc sa contactez asociatiile homosexualilor din Romania.

Nu sunt nici pro nici contra homosexualitatii. E doar o teorie pe care vroiam s-o impartasesc cu lumea.

Pana una alta, semnul e la fel de proeminent. :(

Niciun comentariu: