25 oct. 2007

Baza 86, Cernavoda si radiatiile!




Chiar nu aude nimeni? Similaritatile sunt incredibile.... De ce aerodromul 86 din Baza Borcea e amplasat intr-o zona nucleara si de ce vin americanii???




Oameni buni, acum se face istorie in Romania. Priviti ce se intampla azi in Romania:


Greenpeace avertizeaza: Radiatii periculoase la CernavodaOrganizatia internationala Greenpeace sustine ca la Cernavoda exista radiatii periculoase pentru sanatate, dar admite ca nu a facut masuratori proprii in zona respectiva.Pe baza unui studiu realizat chiar de autoritatile romane ale carui date au fost reinterpretate de organizatia ecologista, Greenpeace a ajuns la concluzia ca emisiile de tritiu de la centrala nucleara ar fi la un nivel prea ridicat, chiar daca expertii romani contrazic aceasta ipoteza.Ian Fairlie, cercetatorul britanic care a reinterpretat studiul autoritatilor romane, a declarat pentru RFI: “Am recomandat in special ca femeile insarcinate si copiii mici sa nu locuiasca pe o raza de zece kilometri de centrala de la Cernavoda.De asemenea, am recomandat ca toti cei care locuiesc pe o raza de cinci kilometri de reactoarele nucleare sa nu consume fructe si legume din gradinile proprii.” citeaza http://www.hotnews.ro/.


Din nou se musamalizeaza! Trebuie sa se ascunda masuratorile pentru ca nu pot lasa lumea sa afle de ce Cernavoda e o zona atat de importanta pentru energia nucleara.... Din cauza testelor facute pe extraterestrii.






Niciun comentariu: