29 oct. 2007

Rapirea Elodiei


De cateva zile urmaresc cazul Elodia Cioaca. E foarte bizara disparitia acestei femei si se pare ca putin realizeaza... Totusi unde e? S-a cautat peste tot, in toate coluturile tarii... Nimeni nu se gandeste decat la crima si unde este ascunsa.
M-am tot gandit si cu toata frica din inima va spun, ca cred, cu tarie ca Elodia a fost rapita. Nu se poata sa dispara asa peste noapte. Nimeni sa nu stie nimic, adica pana la urma omul ala a facut test cu aparatul de minciuni... ar fii iesit ceva.
Elodia a fost rapita de extraterestrii. Cazul ei indeplineste toate functiile unei rapiri cu drepturi ceea ce face clara rapirea. Exista tot felul de cazuri de rapiri - temporale si atemporale, in sensul ca sunt unele care trec repede si altele care dureaza mai mult. Probabil ca cazul ei e unul atemporal... sau nu stiu, nu sunt chiar specialista.

E un dans... Dansam cu ei fara sa stim si ei stau si rad de noi.

In loc de hartuirea sotului m-ai bine s-ar accepta adevarul, disparitia ei nu e una intamplatoare. In ultima vreme a crescut numarul vizitelor extraterestre in Romania iar cazul Elodiei e doar inca o dovada...
Cineva trebuie sa deschida ochii si sa priveasca dincolo... Vor veni din nou pentru ca probabil urmeaza o schimbare radicala in Romania...sunt previziune extraterestre!

Niciun comentariu: